Hanna_ja_Jore_Parasta_matkalla_blogi_aboutOlen Savosta länsirannikon kautta Helsinkiin päätynyt viestinnän tekijä. Jo nuorena tyttönä reissasin itsekseni Kreikkaan sukuloimaan, ja opiskeluaikana vietin Kreikassa useita kesiä ja vaihto-oppilasvuoden. Matkaoppaan univormua kannoin Kreetalla yhden kauden verran. Kreikkaan on edelleen päästävä säännöllisesti, mutta myös uutta ja ihmeellistä on tutkittava! Loma menee mielestäni hukkaan, mikäli se ei suuntaudu edes osittain ulkomaille. Mottoni voisi hyvinkin olla:

Kotona hyvä, muualla paras.

Pyrin reissaamaan kohtalaisen maltillisella budjetilla. Hyvä suunnittelu mahdollistaa sen, että lomalla voi keskittyä nautiskeluun eikä turhaan sähläämiseen mene aikaa ja energiaa. Pientä seikkailun ja sattuman varaa on toki aina hyvä jättää.

Merkittävin tuliaiseni maailmalta on Kreetalta opaskauden päätteeksi katukissan kohtalolta pelastettu Giorgos ”Jore” Kokkinakis. Joren elämää ja edesottamuksia voi seurata Instagramissa: @catmanjore.

Matkalla tärkeintä ja parasta on irtautua arjesta ja antaa virran viedä. Blogissani pyrin nostamaan juuri niitä kohokohtia, jotka ovat tehneet matkoistani ikimuistoisia ja joista ehkä myös sinä voisit poimia vinkkejä. Toivottavasti viihdyt blogini parissa!

– Hanna

parastamatkalla(at)gmail.com