On jälleen se aika vuodesta, nimittäin Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.1. Olen käynyt messuilla jo monena vuonna peräkkäin hankkimassa kreikkalaisia herkkuja ja moikkaamassa vanhaa opasaikaista tuttuani Kreikan osastolla, mutta tänä vuonna osallistun messuille ensimmäistä kertaa bloggaajan ominaisuudessa! Sen kunniaksi arvon yhden kahden hengen lippupaketin teidän, lukijoitteni ja seuraajieni kesken. Katso ohjeet alta.

Matkamessut tarjoavat runsaasti matkatarjouksia ja inspiraatiota lähes 1000 matkanjärjestäjältä, matkakohteelta ja matkailualan palveluyritykseltä yli 80 maasta. Kolmeen päivään mahtuu lisäksi runsaasti mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esityksiä. Oma messusuunnitelmani vaikuttaa tällä hetkellä, öhm, hyvin tiiviiltä.

Tälle vuodelle on toistaiseksi varattuna vain yksi ulkomaan matka: kesällä suuntaan ensimmäistä kertaa elämässäni Thaimaahan! Olen siis erityisen kiinnostunut messujen tarjontaan Thaimaan osalta. Aion käydä We love Cruises Stagella kuuntelemassa korvat höröllään uuden Tripsteri Thaimaa -matkaoppaan kirjoittaneen Antti Helinin vinkit makumatkalle sekä aktiivilomalle Thaimaahan.

Mahdollisesti yhdistämme Thaimaan lomaan myös käynnin Laosin puolella, koska kuulin tänään matkaseurueemme jäseneltä että Laos mahdollistaa tänä vuonna maahan tulon ilman viisumia Suomen, Tanskan, Ruotsin ja Norjan kansalaisilta. Katsotaan nyt, mitä kolmen viikon matkaan saadaan mahtumaan.

Myös matkabloggareiden Rantapallo-stage on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, näillä näkymin tulen viihtymään siellä viikonlopun aikana useaan otteeseen. Matkamessuille on tarjolla muuten kätevä sovellus, josta näet messutarjoukset ja muun oleellisen infon ja jonne voit merkitä suosikkiohjelmasi.

Kotimaan kohteista helmikuun alussa matkaan Leville, sinnekin ensimmäistä kertaa! En malta odottaa tuota viiden päivän reissua, Rovaniemen käynneilläni olen rakastunut Lappiin päätäpahkaa. Minulla on kutina, että tähän vuoteen tulee mahtumaan monta muutakin reissua, joten inspiraation ja vinkkien hakemiseen Matkamessut on oiva paikka.

Mutta se arvonta! Kommentoi postauksen kommenttikenttään mikä matkakohde olisi sinun haaveissasi toteuttaa tänä vuonna ja miksi, niin olet mukana kahden hengen Matkamessujen lippupaketin arvonnassa. Yhden lipun arvo on 19 euroa ja lähetän siis molemmat liput yhdelle arpaonnettaren suosimalle henkilölle. Mukana ovat kaikki viimeistään ma 15.1. tulleet kommentit. Sähköpostiosoite ei tule näkyviin sivustolle, enkä välitä niitä kolmansille osapuolille.

Niin ja jos joku haluaa antaa vinkkejä Thaimaahan niin otan mieluusti niitäkin vastaan!


Arvonnan voittaja on KIRA, onneksi olkoon! Minut voi muuten tavata Matkamessuilla Kreikan osastolla lauantaina ja sunnuntaina, toivottavasti nähdään messuilla!